Скільки гасити заморожені котлети?

Смажте котлети на середньому вогні по 5-8 хвилин із кожного боку. Після утворення рум'яної скоринки можна сміливо додати окропу (так, щоб він доходив до середини котлетки). Він потрібний, щоб начинка точно приготувалася, а скоринка не згоріла.

Викладіть заморожені котлети в сковороду та відразу а накрийте її кришкою! Волога почне моментально випаровуватися, потрапивши на розпечену олію. Бризки будуть – це 100%.

рослинна олія. Котлети вийняти з упаковки і дати полежати при кімнатній температурі 5 хвилин. На сковороді розігріти масло, зменшити вогонь до середнього і викласти котлети. Сковороду накрити кришкою. За кілька хвилин кришку зняти, перевернути напівфабрикати і знову накрити сковороду кришкою.