Як робиться сир косичка?
Сир перекласти в друшляк. Сироватку довести до 70 градусів і перелити у велику каструлю. Відірвати шматочок сиру від загальної маси та опустити у сироватку на 20-40 секунд. Якщо сир добре плавиться, тобто розтягується, опустити сирну масу в сироватку та працювати з ним, як з тістом. Кеш
Як в народі називається сир Чечил?
Сир “Косичка” – Чечил
Що таке сир косичка?
За формою сир справді нагадує переплетені волокна або жіночу косу. Звідси, з'явилося народна назва «косичка». Така форма не тільки виділяє чечіль з основної маси сирів, але і дозволяє зберегти оригінальні властивості. За смаком сирна косичка схожа на грузинський солоний сулугуні з додаванням гостроти і копченості.
Сир косичка в домашніх умовах – швидкий і простий рецепт
Сир косичка, як приготувати в домашніх умовах та покроковий рецепт. Як зробити сир косичка, покроковий рецепт з фото. | Сьогодні