Найпростіший спосіб, як використати черствий хліб, це зробити сухарики – звичайні, солені або часникові, які прийнято додавати у супи та салати. З підсушеного і змеленого хліба можна приготувати панірувальні сухарі, збагативши їх морською сіллю і пряними травами.24 лип. 2018 р.
Що можна зробити з черствої булки?
5 способів використання черствого хліба:
- Освіжити. Можна покласти черствий хліб в мікрохвильовку на 10 секунд, щоб швиденько освіжити хліб.
- Повторно зволожити. …
- Приготувати перекуси на обід про запас. …
- Панірувальні сухарі – це помічники, які часто стають в пригоді. …
- Піца – завжди вирішення.
Що приготувати з черствого чорного хліба?
Найкращі страви з черствого хліба: юшка, бабка і навіть желе
- Тартинки з ковбасою, цибулею і сиром
- Юшка
- Яєчня в хлібі
- Шарлотка з хліба
- Запіканка з хлібом і морквою
- Желе з хлібом
Кеш
Як освіжити Засохший хліб?
У духовці — достатньо скропити хліб водою, загорнути у харчову фольгу, підігріти у гарячій духовці (150-160°C) протягом 15 хвилин. Але не забувайте, що таким способом «відживлений» хліб довго лежати не буде. Його треба одразу з'їсти.
Блюда из черствого хлеба: пошаговые …
Як приготувати хліб у хлібопічці