Що роблять із гусячих яєць

Гусячі яйця можна відварити або використовувати в печених стравах, а також в овочевих запіканках. Гусячі яйця є дуже поживним та цінним продуктом. З давніх-давен люди їдять гусячі яйця – сирі або запечені.

Який смак у гусячих яєць?

Шкаралупа товста і міцна, її колір завжди білий, ніяких цяток чи іншого малюнка немає. Смак гусячих яєць специфічний та відрізняється від звичного всім смаку курячого яйця. Його інтенсивність залежить насамперед від того, чим годували гуску. Збережена копія

Чи можна смажити та їсти гусячі яйця?

Хоча розмір гусячого яйця та більше звичних нам курячих яєць, це не заважає використовувати його в їжу. Смажити чи варити цей продукт цілком можна.