Малину вживають і в свіжому вигляді, і заморожену. Свіжа малина добре втамовує спрагу, а також покращує травлення. Ягоди використовують для приготування різноманітних соків, желе, варення, вина, наливок.20 лип. 2020 р.
Що можна приготувати з малиною?
Тож нумо насолоджуватися малиновим сезоном зі смаком і користю для здоров'я, адже з рецептами від кулінарного сайту Picante Cooking робити це легко і так смачно! Торти з малиною, морозиво з малини, пироги, тарталетки, смузі та інші коктейлі, вишукані десерти з малиною, джеми тощо, від різноманіття голова обертом!
Що робити з малиною після збору врожаю?
Обов'язково потрібно підживити: що робити з малиною після збору врожаю
- Поливати Потрібно продовжувати поливати кущі до перших заморозків, адже від цього залежить врожай наступного року. …
- Обрізати …
- Вносити добрива …
- Обробити від хвороб та шкідників …
- Мульчувати скошеною травою, торфом чи соломою
Як закрити малину на зиму?
Засипати малину цукром і дерев'яним товкачем розминати-розтерти цукор з малиною. Викласти суміш у простерилізовані банки, не доходячи 1,5–2 см до краєчка, та засипати цукром – це такий собі додатковий консервант. Закрити банки простерилізованими кришками та поставити у прохолодне місце.
Страви з малиною – 37 рецептів з фото, калорійність, склад …
Малина має жарознижуючий ефект, покращує пружність шкіри і колір обличчя, лікує анемію, гіпертонію, атеросклероз і допомагає подолати депресивні стани.