Що приготувати зі свіжого зеленого горошку

Зелений горошок має свіжий, солодкий смак, тому стане доречним компонентом для м'ясних та рибних страв, салатів, начинок для випічки та намазок на багет. Його можна додавати як у свіжому вигляді, так і термічно обробленим.8 лип. 2022 р.

Що можна приготувати із замороженого зеленого горошку?

Що готують із замороженого зеленого горошку Заморожений зелений горошок солодкий та нижний, він вживається так само, як і свіжий. Його можна варити, змажити, тушкувати, запікати. Із замороженого зеленого гороху можна приготувати суп, соус, пюре, додати до салату або гарячого гарніру.

Як приготувати свіжий горох?

Наповнити каструлю на 2/3 об'єму холодною водою і довести до кипіння. Додати сіль і соду з розрахунку 1 чайна ложка солі і 1/2 чайної ложки соди на 3 склянки води. Засипати зелений горошок в окріп, накрити каструлю кришкою і варити на сильному вогні до готовності, від 5 до 10 хвилин.

Що можна приготувати з консервованого зеленого горошку?

Страви з зеленим горошком

  • Салат “Білосніжка” …
  • Вінегрет із зеленим горошком
  • Салат із зеленим горошком і курячими сердечками …
  • Салат із зеленим горошком і морською капустою …
  • Суп із зеленого горошку з копченостями …
  • Рис із зеленим горошком
  • Тушкована картопля із зеленим горошком
  • Хумус із зеленого горошку

Блюда из зеленого горошка: ТОП-5 рецептов
В теплую пору года мы часто встречаем зеленый горошек на прилавках супермаркетов или на рынке. Он нежный и сладкий. Его можно использовать как гарнир и в салатах, и чем он моложе, тем лучше.