Що можна зробити з кореня селери?
Їх їдять в сирому вигляді, додають в салати, супи; запікають, варять, смажать, а також висушують, перетирають і використовують як приправу.
Що можна зробити з листя селери?
Коренеплоди, які будуть піддаватися тепловій обробці, можна подрібнити будь-яким зручним способом і заморозити, розділивши на порції. Коріння і листя селери допоможуть зробити супи та другі страви більш запашними та смачнішими.
Як зберегти зелень селери на зиму?
У середньому, листова зелень буде сушитися близько місяця. Після закінчення місяця сушену зелень подрібнюють у блендері, кавомолці або руками (сухі частини будуть легко подрібнюватися в пил). Отриману ароматну суміш бажано зберігати в скляній тарі з кришкою. З листків і черешків селери також роблять закатку з сіллю. Кеш
Що приготувати з селера: 6 страв на зиму і на зараз
Броколі вимийте, обсушіть, розберіть на суцвіття (або використовуйте заморожену). Цибуля-порей вимийте, обсушіть, подрібніть і припустіть в гарячому маслі на сковороді. Доведіть до кипіння овочевий бульйон, додайте туди цибулю в олії і подрібнений селер, проваріть на …