Як приготувати чорну горобину?
- Ягоди горобини вимийте, дайте воді стекти. …
- Лимон і апельсин разом зі шкіркою наріжте часточками, позбавте ягоди від насіння.
- Подрібніть ягоди і шматочки цитрусових блендером або прокрутіть у м'ясорубці. …
- Доведіть до кипіння, зменште вогонь і варіть масу 40-50 хвилин, часто помішуючи, до загустіння.
Кеш
Як вживати чорну горобину?
Способи та специфіка прийому аронії
- Підготувати 3 ст. ложки висушених ягід.
- Залити 400 мл окропу.
- Настоювати добу. Пити тричі на день, за раз досить випити півсклянки.
Як запилюється горобина?
З одного гектара насадження горобини чорноплідної збирають 50-60 кг меду. Запилюється аронія комахами або вітром. При природному запиленні зазвичай зав'язуються близько 80-90 % плодів до загальної кількості квіток.
Підбірка найкращих рецептів заготовки горобини (аронії) …
Приготування: Немиті ягоди горобини розчавіть руками або качалкою, щоб пустили сік, додайте до ягід такі ж немиті родзинки. Перекладіть отриману …