Що приготувати з горобини

Як приготувати чорну горобину?

  1. Ягоди горобини вимийте, дайте воді стекти. …
  2. Лимон і апельсин разом зі шкіркою наріжте часточками, позбавте ягоди від насіння.
  3. Подрібніть ягоди і шматочки цитрусових блендером або прокрутіть у м'ясорубці. …
  4. Доведіть до кипіння, зменште вогонь і варіть масу 40-50 хвилин, часто помішуючи, до загустіння.

Кеш

Як вживати чорну горобину?

Способи та специфіка прийому аронії

  1. Підготувати 3 ст. ложки висушених ягід.
  2. Залити 400 мл окропу.
  3. Настоювати добу. Пити тричі на день, за раз досить випити півсклянки.

Як запилюється горобина?

З одного гектара насадження горобини чорноплідної збирають 50-60 кг меду. Запилюється аронія комахами або вітром. При природному запиленні зазвичай зав'язуються близько 80-90 % плодів до загальної кількості квіток.

Підбірка найкращих рецептів заготовки горобини (аронії) …
Приготування: Немиті ягоди горобини розчавіть руками або качалкою, щоб пустили сік, додайте до ягід такі ж немиті родзинки. Перекладіть отриману …