Що можна приготувати з кімчі

Як їсти кімчі?

Кімчі – ідеальна гостра закуска, яку можна їсти просто так, додавати до яєчні, відвареного рису, риби або м'яса.

Що таке кімчі рецепт?

Кімчі – традиційне корейське блюдо, приготоване з солоними ферментованими овочами. Зазвичай вона містить капусту та приправи, такі як цукор, сіль, цибуля, часник, імбир та перець чилі. Туди також можуть додавати редьку, селеру, моркву, огірок, баклажани, шпинат, зелений лук, буряк та пагони бамбука.

Як зберігати кімчі?

Кімчі – це ферментований продукт, його можна зберігати в холодильнику впродовж тривалого часу – від трьох до шести місяців.

Як приготувати кімчі: 6 пикантнейших рецептів
Кім-чі (чим чі, кімчі, кімчхі) — це одна з національних страв корейської кухні. По суті, цим словом корейці називають будь-які мариновані або солоні овочі, приправлені …