Салат з фенхелем

Що можна приготувати з фенхелю?

Свіжу та сушену зелень з успіхом використовують в якості приправи. Свіжі листочки додають виразності овочевим салатам та основним стравам, чудово доповнюють смакову гаму соусів і маринадів. Черешки фенхеля, так звані качанчики, в ресторанах деяких країн подають у сирому вигляді як десерт.

Як їсти фенхель?

Ароматний аніс Чудово підходить як інгредієнт для супів, рибних страв і овочів, таких як буряки, картопля, капуста, броколі чи цвітна капуста. У салатах поєднується з оливками, каперсами, червоною цибулею, анчоусами, рукколою чи яблуками. Його можна приправляти сіллю, перцем, лимонним соком, часником або чебрецем.

Як правильно заварити фенхель?

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватись із лікарем. Одну чайну ложку залити 1 склянкою окропу та дати настоятися 15 хвилин години. Процідити та приймати (за 15 хвилин до їди або через годину після). ☘ Одну столову ложку насіння фенхелю заварювати в 1 літрі окропу, робити парові ванни для очищення пір.

Салаты с фенхелем, 111 пошаговых рецептов с фото на …
Рецепты салатов с фенхелем. Рецепты. салатов. с фенхелем. Ищите рецепты, выбирая категорию блюда, его подкатегорию, кухню или меню. А в …