Ріпа як гарнір

Що можна приготувати з ріпи?

Салати та Закуски з Ріпи

  • Салат із сирої ріпи
  • Салат з ріпою та ананасами
  • Салат з ріпи, яблука та шинки
  • Салат з білою ріпою та травами
  • Салат з ріпою та беконом
  • Салат з ріпою та кіноа
  • Салат з ріпою та фісташками
  • Салат з ріпою та яйцями

Як їсти ріпу?

У кулінарії ріпі немає рівних. Її можна споживати вареною, смаженою або просто свіжою прямо з грядки. Але ріпа має досить виражений смак, вона не пластична, і поступово ріпу витіснила картопля. Втім, у Європі ж ріпа залишається досить популярною і сьогодні.

Як варити ріпу?

Ріпу почистити, помити, нарізати кубиками, викласти до цибулі та залити бульйоном. Бульйон довести до кипіння і варити ріпу на повільному вогні під кришкою 30 хв.

Гарніри – 73 рецептів, як приготувати покроково з фото на
Пюре Рис на гарнір Гарнір — це всього лише додавання до основної страви. Слово “гарнір «походить від французького»прикрашати, наповнювати”. Але іноді смачний гарнір може затьмарити собою і м’ясо, і рибу. Якщо вас цікавить питання, що …