Подрібнення зерен зернових культур

Що називається подрібненням зерна?

Фізична сутність процесу подрібнення зерна в молоткових дробарках полягає в поділі зерна на окремі частини внаслідок удару, зламу і стирання між робочими органами машини. Молоткові дробарки для подрібнювання зерна застосовуються на комбікормовому виробництві.

Що входить до зернових культур?

До зернових культур відносяться злакові, бобові та гречані. Злаки – це пшениця, ячмінь, кукурудза, жито, овес, просо, ріпак, рис. Бобові – це квасоля, соя, нут, горох, а до гречаних відноситься гречка.

Що роблять із зернових культур?

Зернові культури – продукт, що використовується у виробництві хліба, хлібобулочних виробів і круп. Крім того, на їх основі роблять концентровані й грубі корми, які використовуються у тваринництві. Недивно, що значну частину сільськогосподарських угідь відводять саме під посів зернових культур.

Урок Подрібнення зерна і компонентів комбікормів 2
відтиснута макуха олійних культур, сушена дрібна риба. Також початково-непридатними є кістки та інші продукти забійних підприємств, крейда, вапняк та …