Переробка аґрусу в домашніх умовах

Як переробити агрус?

Першим ділом потрібно перебрати ягоди агрусу, прибрати зіпсовані і обов'язково залишити їх в первозданному вигляді, тобто не мити ягоди. Потім їх потрібно переробити в ступі, злегка розминаючи і перекласти в скляну ємність. В рецепті використовується 1 кілограм ягід на 1 літр води з додаванням 400 грам цукру. Кеш

Як приготувати агрус в домашніх умовах?

Промийте аґрус, зріжте хвостики. Викладіть ягоди в каструлю, додайте воду і варіть на середньому вогні приблизно 15-20 хв поки вони не стануть м'якими. За допомогою блендера зробіть з ягід пюре, додайте цукор, сіль, перець, часник, хмелі-сунелі, перемішайте. Поставте на вогонь, варіть 10 хв, постійно помішуючи. Кеш

Як зварити компот з агрусу?

Класичний компот з агрусу влітку На літо:закип'ятити воду в каструлі, додати цукор, перемішати і варити 3-5 хвилин. У сироп засипати агрус і залишити на вогні на 5-10 хвилин. Дочекатися, поки охолоне, і подавати до столу. На зиму: ягоди агрусу висипати в стерилізовану банку, залити окропом.

Агрус з цукром на зиму без варіння: 7 простих …
Для приготування перетертого з цукром агрусу можна використовувати будь-які сорти ягід. Але краще всього, якщо плоди будуть повністю дозрілими і м’якими. Тоді буде простіше їх перетерти, і маса вийде однорідної. Перед приготуванням ягоди добре промивають під проточною водою. Потім їх треба розкласти на рушник, щоб вода підсохла.