Як зберігати паприку?
Всі спеції повинні знаходиться в прохолодному і темному місці – ніяких сонячних променів і тепла. У місцях зберігання спецій температура повітря не повинна перевищувати 20 градусів тепла. Спеції червоного кольору (паприка і червоний перець) можна зберігати в холодильнику – так ви продовжите їм життя.
Як правильно сушити перець?
Перець треба розкласти в один шар на решітках сушарки. Виставте температуру 50 градусів за Цельсієм і сушіть біля 12-ти годин.
Як знизити гостроту перцю?
Молоко, сметана або йогурт — будь-який з цих продуктів зробить гострий смак менш вираженим. Якщо молочний продукт неможливо додати в страву можна приготувати на його основі соус і подати до гострої страви. Такі овочі, як картопля і морква, можуть врятувати гостру страву. Їх пориста структура вбере в себе перець.
Як зберегти гіркий або гострий стручковий перець на …
Покрокова інструкція по заморожуванню гіркого перцю: 1. промити плоди під водою, а потім промокнути паперовим рушником; 2. розрізати на частини / кругляшки (щоб було зручніше потім розморожувати) або …