П’ятихвилинка із суниці лісової на зиму

Як приготувати лісову суницю на зиму?

Можна спочатку ягоди перетерти через сито, і тільки після цього засипати цукор і перемішати. Підготовлену масу розкласти по стерильним гарячим банкам, закрити кришками і зберігати в холодильнику, або викласти в контейнери і заморозити в морозильній камері.

Що можна зробити з лісової суниці?

Що можна приготувати з суниці?

  • Суничне варення 1,5 кг ягід засипати такою ж кількістю цукру, додати 2 г лимонної кислоти. …
  • Cуниця із цукром на зиму …
  • Суниця в білковій піні …
  • Компот із суницею на зиму …
  • Желе з суниці
  • Чай з листя суниці

Що можна зробити з суниці на зиму?

З суниці варять компоти, варення, джеми, роблять джус, сік, перетирають, засушують та заморожують. Словом, кому що до вподоби. Кажуть, ароматніших заготівель, ніж із цієї ягоди, не буває. Суницю треба збирати лише у суху погоду.

Варення з лісової суниці П’ятихвилинка на зиму смачний рецепт