Молочна сироватка у кулінарії

Що лікує молочна сироватка?

Сироватка рекомендується при запальних захворюваннях дихальних шляхів (бронхіт, гайморит, пневмонія), оскільки вона має властивість нейтралізувати хвороботворні бактерії та запальний процес. Сироватка лікує депресію і стреси, тому що в ній є компоненти, які сприяють підвищенню гормонів радості – ендорфінів. Кеш

Для чого пити сироватку?

У сироватці міститься молочний цукор – лактоза. Цей вуглевод позитивно впливає на шлунок за рахунок росту корисних бактерій та повністю засвоюється організмом. Для зміцнення імунітету рекомендується пити щодня по склянці.

Як використати молочну сироватку?

Для яких культур підходить використання молочної сироватки? Найчастіше її застосовують для підживлення помідорів і огірків. Проте також вона стане справжнім помічником і для коренеплідних овочів та цибулі. З плодових дерев сироватка буде корисною для яблук, із садових квітів – троянд і півоній.

Молочна сироватка: користь і шкода, властивості, дози …
По суті, сироватка є лише побічним продуктом переробки молока. Скисле молоко підігрівають, і під впливом високої температури воно розпадається на щільні грудки білка і рідку фракцію. Згорнувся білок — це не що інше, як сир, а залишилася рідина — молочна сироватка. Як правило, колір …