Користь квашених помідорів

Яка користь від квашених помідорів?

Мариновані помідори містять велику кількість антиоксиданту ліпкоїну, який допомагає в профілактиці серцево-судинних захворювань. Якщо закрити помідори без оцту, вони збережуть більше вітамінів, а також протизапальні та антибактеріальні властивості. Мариновані помідори належать до низькокалорійних продуктів. Кеш

Скільки можна їсти помідорів в день?

Усі овочі корисні, якщо немає персональних протипоказань. Проте варто і знати міру. Якщо людина здорова, то щодня може їсти 2 – 4 помідори середніх розмірів. Вагітним жінкам рекомендовано їсти до 2 свіжих на добу.

Яка користь від квашених огірків?

ентеросорбентів, які сприяють виведенню токсинів з організму; харчових волокон в овочах, які дозволяють почуватись ситим; молочної кислоти, яка утворюється у процесі квашення та знижує рівень pH, завдяки чому поліпшується процес травлення їжі та засвоєння поживних речовин в організмі.

Все про квашених помідорах: користь і шкода, …
Квашення томатів дозволяє зберегти велику кількість вітамінів та інших корисних елементів, в той час як при маринуванні в процесі варіння і стерилізації певна частина цих речовин руйнується. Солоні помідори є більш корисними, так як в них навіть після обробки в сольовому розчині зберігається безліч мінералів і вітамінних речовин.