Консервування кукурудзи в домашніх умовах на зиму

Як правильно консервувати кукурудзу на зиму?

Рецепт приготування кукурудзи в банках:

  1. Зварити кукурудзу та відокремити зерна від качана.
  2. Закип'ятити маринад.
  3. Далі в нього всипати кукурудзу та проварити 5 хвилин.
  4. У стерилізовані банки засипати гарячу кукурудзу та залити тим же маринадом.
  5. Закрутити банки.

Кеш

Яку кукурудзу можна консервувати?

Пізньої осені або взимку консервують сушені зерна, а не молоді. Така кукурудза суха, з товстою шкіркою. Краще за якістю і смаком та кукурудза, яка була зібрана і законсервована влітку. І звичайно ж не здумайте купувати банки зі здутими кришками.

Як сушити кукурудзу в домашніх умовах?

Температура сушильного агента для кукурудзи в ідеалі повинна становити +90-110°C. Розганяти зерносушарку до температури вище 130°C недопустимо, бо це призведе до руйнування зернівки у кукурудзі. Саме зерно не треба нагрівати вище 60°C. Його потрібно сушити прямими топковими газами та звертати увагу на ККД палива.

Консервована кукурудза на зиму – смачний рецепт – Главред
Консервована кукурудза на зиму в домашніх умовах виходить дуже смачною, соковитою і солодкою. Консервація на зиму / goodfon.ru Сезон домашніх …