Кисломолочні продукти простого бродіння

За характером бродіння кисломолочні продукти поділяються на дві групи. До першої групи відносять продукти простого бродіння, в яких проходить тільки молочнокисле бродіння та накопичується молочна кислота – кисле молоко, ацидофільні продукти, творог, сметана, йогурт.3 черв. 2019 р.

Який кисломолочний продукт є результатом подвійного бродіння?

Шляхом змішаного бродіння отримують: кефір; кумис; шубат. Кеш

Що відноситься до кисломолочних продуктів?

Кисломолочні продукти – загальна назва таких продуктів, як йогурт, сметана, кефір, ряжанка, закваска, айран, вершки та інші види. Назва пов'язана з тим, що в молоко додають культури молочних бактерій, які розщеплюють молочний цукор і перетворюють частину лактози на молочну кислоту та інші речовини.

Як виробляють кисломолочні продукти?

Кисломолочними називають продукти, які виробляють з пастеризованого молока (або вершків) шляхом сквашування заквасками, виготовленими на чистих культурах молочнокислих бактерій з додаванням чи без додавання чистих культур молочних дріжджів. Кеш

Кисломолочные продукты — Википедия
Кисломолочные продукты делят на: продукты молочнокислого брожения (творог, сметана, простокваша, ряженка, варенец, ацидофилин, йогурт, некоторые сыры),продукты смешанного брожения, молочнокислого и спиртового (кефир, фруктовый кефир, ацидофильно …