Капуста термін придатності

Капуста білокачанна середньостиглих сортів (Слава, Ладозька) і пізньостиглих (Московська пізня) зберігається 2–4 міс. Kaпустa сортів Амагер, Подарунок, Надія, а також червонокачанна, сорти ДАКО зберігається 5–6 міс., сортів Зимівля, Харківська зимова, Білосніжка — 7–8.8 лют. 2017 р.

Як довго може зберігатися квашена капуста?

Якщо зберігати квашену капусту за температури від -1 до +4 градусів у щільно закритій ємності, вона залишатиметься придатною до вживання до 8 місяців. У тому разі, коли капуста зберігатиметься за температури до +10 градусів, її можна вживати лише упродовж 5-6 днів – більше вона не протримається.

Скільки можна зібрати капусти з 1 га?

При промисловому культивуванні середня врожайність у межах 800 кг – 1т/га. На приватних городах збирають приблизно 8 кг/кв. Вихід товарної продукції 92 – 96%.

Як довго зберігати капусту?

ВАЖЛИВО ЗНАТИ ✔ В холодильнику качани капусти швидко в'януть, а загорнуті в поліетиленовий пакет — загнивають. Кращі умови для зберігання свіжої капусти — температура від -1 до +1°С, відносна вологість повітря — 90–98%. Більш висока температура сприятиме розвитку гнилей.

Капуста — Вікіпедія
Капу́ста (Brassica) — рід рослин з родини капустяних (Brassicaceae). Рослини цього роду можуть бути колективно відомі як капустяні або як гірчичні. До роду входять дикорослі види і культурні форми капусти, деякі коренеплоди (ріпа, бруква тощо); олійні та пряні культури (ріпак, гірчиця та ін.). …