Із зелених помідорів

Де тримати зелені помідори щоб достигли?

Томати, які перебувають в теплому приміщенні, достигають швидше ніж ті, які лежать у холодному. Щоб прискорити достигання, помідори поміщають в тепле місце. Найкраще для додаткового дозрівання томатів розмістити їх у добре провітрюваному та досить вологому приміщенні з температурою 20-25°C.

Що можна приготувати із зелених помідорів на зиму?

Рятуємо зелені помідори: 10 смачних заготовок на зиму

  1. 1 Пікантні зелені помідори
  2. 2 Салат із зелених помідорів з морквою
  3. 3 Мариновані зелені помідори без стерилізації
  4. 4 Помідори «Пальчики оближеш»
  5. 5 Фаршировані зелені помідори на зиму
  6. 6 Закуска з зелених помідорів по-грузинськи
  7. 7 Гострий соус з зелених помідорів

Що можна приготувати з зелених?

Що приготувати зі свіжої зелені

  • Зелений смузі
  • Салат з халумі та полуницею
  • Омлет з зеленню
  • Салат з фаршированим солодким перцем та сиром страчателла
  • Суп з петрушки
  • Довга
  • Свіжий салат “Гуакамоле” з креветками
  • Зелений кускус

Салат із зелених помідорів – 7 дуже смачних рецептів
помідори зелені — 5 кг; острогін, чабер, майоран — по 10 г; листя хрону (кореневища), смородини, вишні, лавра і дуба — по 3 шт.; зубки часнику — 1 головка; перець горошком (12 шт.) і гіркий (стручок); насіння коріандру і гірчиці — по 5 р. Приготування салату: Для правильної засолювання ніколи не використовуємо каструлю з металу.