Де тримати зелені помідори щоб достигли?
Томати, які перебувають в теплому приміщенні, достигають швидше ніж ті, які лежать у холодному. Щоб прискорити достигання, помідори поміщають в тепле місце. Найкраще для додаткового дозрівання томатів розмістити їх у добре провітрюваному та досить вологому приміщенні з температурою 20-25°C.
Що можна приготувати із зелених помідорів на зиму?
Рятуємо зелені помідори: 10 смачних заготовок на зиму
- 1 Пікантні зелені помідори
- 2 Салат із зелених помідорів з морквою
- 3 Мариновані зелені помідори без стерилізації
- 4 Помідори «Пальчики оближеш»
- 5 Фаршировані зелені помідори на зиму
- 6 Закуска з зелених помідорів по-грузинськи
- 7 Гострий соус з зелених помідорів
Що можна приготувати з зелених?
Що приготувати зі свіжої зелені
- Зелений смузі
- Салат з халумі та полуницею
- Омлет з зеленню
- Салат з фаршированим солодким перцем та сиром страчателла
- Суп з петрушки
- Довга
- Свіжий салат “Гуакамоле” з креветками
- Зелений кускус
Салат із зелених помідорів – 7 дуже смачних рецептів
помідори зелені — 5 кг; острогін, чабер, майоран — по 10 г; листя хрону (кореневища), смородини, вишні, лавра і дуба — по 3 шт.; зубки часнику — 1 головка; перець горошком (12 шт.) і гіркий (стручок); насіння коріандру і гірчиці — по 5 р. Приготування салату: Для правильної засолювання ніколи не використовуємо каструлю з металу.