Груші тверді, що приготувати на зиму

Що можна зробити з груш на зиму?

Що приготувати з груш на зиму: варення, джем, пюре, пастила, компот, сік, згущенка

  1. Груші консервовані (компот) з лимоном …
  2. Джем …
  3. Варення з малою кількістю цукру …
  4. Груші консервовані четвертинками …
  5. Пюре грушево-яблучне …
  6. Варення “Залите” з цілими скибочками груші
  7. Варення з груш з лимоном (сироп, як мед)

Кеш

Коли можна зривати груші на зиму?

Осінні сорти груші, зібрані в стані знімної зрілості, добре переносять транспортування. Зимові сорти груші знімають в кінці вересня-початку жовтня.

Як закрити цілі груші на зиму?

Груші розкласти по стерилізованим банкам. Залити сиропом, що залишився, до горлечка. Верх банки протерти серветкою і закрити кришкою. Якщо груші консервуються для тривалого зберігання (понад 3 місяців), банки розмістіть на водяну баню на 20 хвилин. Кеш

Що приготувати з груш на зиму – 20 рецептів смачних і …
Урізноманітнити смак грушевого варення можна, додавши в нього цедру і сік апельсина. Вам знадобляться: 1 кг груш, 1 апельсин, 1,5 кг цукру. Приготування. Груші промийте, видаліть шкірку і насіння і наріжте. З апельсина зітріть цедру і вичавіть сік. Груші помістіть в каструлю, залийте холодною …