Що можна зробити з груш на зиму?
Що приготувати з груш на зиму: варення, джем, пюре, пастила, компот, сік, згущенка
- Груші консервовані (компот) з лимоном …
- Джем …
- Варення з малою кількістю цукру …
- Груші консервовані четвертинками …
- Пюре грушево-яблучне …
- Варення “Залите” з цілими скибочками груші …
- Варення з груш з лимоном (сироп, як мед)
Кеш
Коли можна зривати груші на зиму?
Осінні сорти груші, зібрані в стані знімної зрілості, добре переносять транспортування. Зимові сорти груші знімають в кінці вересня-початку жовтня.
Як закрити цілі груші на зиму?
Груші розкласти по стерилізованим банкам. Залити сиропом, що залишився, до горлечка. Верх банки протерти серветкою і закрити кришкою. Якщо груші консервуються для тривалого зберігання (понад 3 місяців), банки розмістіть на водяну баню на 20 хвилин. Кеш
Що приготувати з груш на зиму – 20 рецептів смачних і …
Урізноманітнити смак грушевого варення можна, додавши в нього цедру і сік апельсина. Вам знадобляться: 1 кг груш, 1 апельсин, 1,5 кг цукру. Приготування. Груші промийте, видаліть шкірку і насіння і наріжте. З апельсина зітріть цедру і вичавіть сік. Груші помістіть в каструлю, залийте холодною …