Естрагон як використовувати в їжу

Як використовувати естрагон?

Серед спецій тархун вважається однією із найкращих, продається під назвою естрагон. Хоча він із роду полинових, від нього не відчувається ніякої гіркоти. Його додають для ароматизації оцту та гірчиці. Використовують при солінні огірків, томатів, баклажанів, грибів, патисонів.

Як використовувати тархун в домашніх умовах?

Сухий тархун підходить в якості приправи до м'ясних і рибних страв, майонезу, а свіжий використовують для соусів, салатів, страв з птиці, м'яса та яєць, для солодких пирогів і курячих супів. Тархун є одним із основних інгредієнтів грузинської страви чакапулі. Кеш

Як правильно виростити тархун?

У квітні розсаду тархуна висаджують у відкритий грунт, можна по 2 шт. в одну лунку за схемою 30х70 см. Естрагон відносно невибагливий до ґрунтових умов, хоча краще росте на пухких, багатих і вологих ґрунтах. Не можна саджати тархун на сирих ділянках, де є ризик вимокання рослин.

Естрагон (тархун) застосування в кулінарії, що …
Естрагон (тархун) застосування в кулінарії Пряність росте практично по всьому світу. Особливо люблять використовувати естрагон як приправу в східних країнах і Середньої Азії.