Дозрівання авокадо в домашніх умовах

Розігрійте духовку до 90° C. Загорніть авокадо в пергаментний папір, потім в алюмінієву фольгу і покладіть у форму для запікання. Поставте до духовки на 10 хвилин або доти, доки плід не дозріє, і перевіряйте його стан кожні 5 хвилин. Розгорніть авокадо і покладіть його до холодильника на кілька хвилин, перш ніж їсти.

Як дозріти авокадо в домашніх умовах?

Покладіть авокадо в миску та розмістіть її у сонячному місці на кухонному столі. Тепло від сонця допоможе авокадо швидше дозріти. Залежно від того, якого рівня стиглості було авокадо, коли ви його купили, це може тривати кілька днів. Щоб прискорити процес дозрівання, помістіть авокадо у паперовий пакет.

Що робити з незрілим авокадо?

У цьому випадку знадобиться фольга, духовка та незріле авокадо. Плід завертають у фольгу, кладуть у форму для запікання, розігрівають духовку до 200 градусів Цельсія і запікають 10 хвилин або трохи більше – залежно від ситуації. У духовці і фользі процес дозрівання значно прискориться, і м'якоть авокадо стане м'якшою.

Де покласти авокадо щоб достигло?

Зазначимо, що для того, щоб авокадо швидко достиг, можна покласти його в паперовий пакет зі стиглим бананом або яблуком. Тоді фрукт швидко стане придатним для споживання. До того ж, зберігати нестиглий авокадо потрібно за кімнатної температури.

Що можна зробити з твердим авокадо – як його швидко дозріти в домашніх …