Для виробництва сиру необхідні спеціальні

Яка сировина використовується для виробництва різних видів сирів?

Сири розсільні Виробляють сири із пастеризованого або сирого коров'ячого, овечого, козячого молока, а також їх суміші, з додаванням бактерійних заквасок. Дозрівання і зберігання сирів відбувається в концентрованому ( 18 – 20%) сольовому розчині.

Як виготовляють сир?

Сир — їжа, що виготовляється з молока різних тварин шляхом зброджування його сичугом або різними молочно-кислими бактеріями і відокремленні сироватки. Харчовий продукт виготовляють у вигляді напівтвердої чи твердої маси, яку одержують сквашуванням молока і подальшою обробкою згустку.

Яка країна спеціалізується на виробництві сиру?

Лідером є Франція, де в промислових масштабах виробляють 365 сортів сиру. Сир — здебільшого продукт споживання населення розвинених країн світу північної півкулі. Виробництво вершкового масла скоротилось у США та країнах Західної Європи через зміни у структурі харчування населення.

Виробництво сиру як бізнес