Для сиру фермент

Що таке фермент для сиру?

Хімозин, або реннін — фермент класу гідролаз, який виробляється в шлункових залозах ссавців, зокрема людини. У жуйних тварин виробляється залозами сичуга (4-го відділу шлунка), звідси одна з його тривіальних назв — сичужний фермент.

Що таке закваска для сиру?

Бактеріальні закваски – це види і штами молочнокислих бактерій, які використовуються під час виробництва сирів, кисловершкового масла та кисломолочних продуктів.

Як робити закваску для сиру?

Для приготування сиру використовуйте закваску Сир VIVO і молоко (коров'яче, козяче…). З 1 літра молока вийде 150-200 г сиру. 1 флакона закваски досить для сквашування до 3 літрів молока. 2 Отриману кисломолочну основу для сиру підігрівати в каструлі на маленькому вогні протягом 40-50 хвилин.

Найкращі ферменти для сиру в Україні
Найкращі ферменти для сиру в Україні Ферменти для сиру Параметри Ціна 18 – 3544 грн. Тип ферменту сичужний вегетаріанський Вид фермента сухий рідкий Закваски та плісені для сироваріння Закваски для кисломолочної продукції Ферменти для сиру …