Чим відрізняється шрот від макухи соняшника

1️⃣ У чому різниця між макухою та шротом? Макуха залишається в результаті пресування рослинної сировини, а шрот – після його екстракції. Перший відрізняється високим вмістом сирого жиру, другий – сирого протеїну. Крім того, шрот має багатий вітамінно-мінеральний склад.

Що таке соняшниковий шрот?

Шріт, іноді шрот (нім. Schrot — «дріб», «дрібні обрізки») — твердий залишок насіння олійних культур після вилучення з нього олії екстракційним способом; побічний продукт виробництва олій, отриманий після екстрагування олій розчинниками.

Для чого використовують шрот?

Це цінний кормовий продукт, що містить білки, вуглеводи, ліпіди, який використовують безпосереднім введенням в раціон тварин, а також він є сировиною для виробляння комбікормів у комбікормовій промисловості.

Де використовують соняшниковий шрот?

Шрот соняшниковий — залишковий продукт, який отримують в процесі виділення олії з насіння соняшнику. Є цінною харчовою добавкою, яка широко використовується в раціоні харчування тварин як в якості самостійного корму, так і в якості одного з інгредієнтів комбікормів. Кеш

Соняшниковий шрот: корисні властивості, застосування, зберіг…