Їх також не можна заморожувати. Огірки, помідори, кабачки, баклажани, а також такі фрукти, як яблука, груші і деякі інші.17 вер. 2021 р.
Як правильно заморозити баклажани?
Викладаємо баклажани на чисте деко. Розігріваємо духовку до 190-200°C і запікаємо їх до напівготовності – приблизно 20-30 хвилин. Потім чекаємо, поки вони охолонуть та прибираємо в спеціальні пакети-слайдери, а потім кладемо в морозилку.
Як правильно заморозити кабачки?
Спочатку кабачки потрібно вимити, витерти насухо та нарізати кубиками. У такій формі їх зручно буде додавати у супи та овочеві страви. Потім необхідно скласти підготовлені до заморозки овочі у маленькі пакетики, поділивши їх на порції. Щільно зав'язати пакети та відправити у морозильну камеру. Кеш
Що не можна заморожувати?
Ці 5 продуктів не можна заморожувати в жодному разі
- Молочні продукти Фахівці кажуть, що все, що складається з молока і не призначене спеціально для морозилки, не слід поміщати в мінусові температури на зберігання. …
- Розморожене м'ясо Заморожувати м'ясо або фарш один раз допустимо. …
- Газовані напої …
- Свіжі овочі …
- Картопля
Чи можна заморозити на зиму кабачки і баклажани
Насправді можна здивуватися можливої їх забарвленні: і жовті, і білі, і зелені, і сині, і навіть в смужечку. А яке розмаїття страв представляє нам сучасна кухня!