Скільки днів треба солити рибу?
Тривалість посолу в охолодженому приміщенні (наприклад, у погребі з льодом) ляща, білизни, щуки — до 12, коропа і судака — до 15. діб. У звичайних умовах досить 5—7 діб. Засолена в такий спосіб риба зберігається довго.
Яку рибу можна засолити?
Як вибрати рибу для засолки Засолити можна будь-яку рибу – сьомгу, форель, горбушу, кету – це залежить від ваших уподобань. Кеш
Як засолити червону рибу в розсолі?
Для цього змішують в теплій воді розчиняють сіль і цукор, а також додають столову ложку оцту. Все це на 1 літр теплої води. Розсіл повинен охолонути і тільки потім їм заливають рибу. Ще одним смачним способом приготування лосося є засолювання в маслі.
Як швидко засолити червону рибу в домашніх умовах: радять …
Важливо: рибу потрібно солити тільки в пластиковому або скляному посуді, бо від металевого посуду може з’явитися залізний смак. Така риба …