У процедурі замочування немає нічого складного – потрібно помістити горіхи в ємність, залити теплою питною водою і залишити на кілька годин. Додатково можна додати 1 ст. л соди, щоб знезаразити і продезінфікувати продукт. В кінці краще ще раз промити горіхи, позбавляючи їх від залишків соди.12 лист. 2022 р.
Як правильно замочити горіхи?
Викладаємо горіхи в скляний посуд, додаємо сіль і гарячу воду, розмішуємо і чекаємо. Час замочування залежить від розміру і структури горіхів. Наприклад, мигдаль і бразильські горіхи варто замочувати на 12 годин. Фундук, волоські горіхи, пекани і кедрові горіхи на 8 годин. Кеш
Скільки потрібно замочувати горіхи перед вживанням?
Час замочування залежить від розміру і структури Горіхів. Наприклад, мигдаль і бразильські горіхи варто замочувати на 12 годин. Фундук, волоські горіхи, пекан і кедрові горіхи на 8 годин.
Як замочити зелені горіхи?
1 кг зелених волоських горіхів подрібнити і залити 1 кг натурального меду, щоб плоди були повністю покриті ним. Під дією меду горіхи інтенсивно починають виділяти сік. Закрити банку кришкою і поставити в темне місце на 1 місяць. Вміст необхідно час від часу перемішувати.
Як промивати горіхи – Vestzadat.biz.ua
Як замочувати та сушити горіхи? на 1 склянку горіхів Візьміть 2 склянки води та 1 чайну ложку рожевої гімалайської солі, замочіть горіхипотім промийте.